Du visar för närvarande Tusen Lyktor i Ängelholm 2020

Tusen Lyktor i Ängelholm 2020

I år är inget vanligt år så vi får tänka nytt.

På grund av covid-19 blir det ingen sedvanlig ljusmanifestation på Stortorget i år. Istället uppmärksammar vi Barnkonventionen den 16:e november till och med 23 november genom att placera ut barnens lyktor i tolv skyltfönster längs Storgatan där du även kan gå en tipsrunda utomhus med fokus på barns rättigheter. Det enda du behöver är en mobiltelefon som kan skanna en QR-kod.

Vill du gå tipsrundan kan du välja ett tillfälle som passar dig från den 16 november till och med den 23 november när lyktorna står i skyltfönstren. Tipsrundan startar i höjd med Stadsparken. För att svara på frågorna i tipsrundan skannar du QR-koden på en av affischerna som kommer sitta på skyltfönstret till var och en av de tolv butikerna. På affischerna kommer du även kunna läsa om barnens tankar om Barnkonventionen. Tre priser i form av presentkort från Ängelholms näringsliv kommer att delas ut till de som får flest rätt. 1:a pris är ett presentkort till ett värde av 500 kr, 2.a pris och 3:e pris är ett presentkort till ett värde av 250 kr.

På Ängelholms hemsida kan du läsa mer